Serveis

El teu Projecte amb SBÓS és cosa de dos.

El primer que necessitem per a començar a treballar en el teu projecte és elegir-nos mútuament.

Com que sabem que faràs una inversió considerable en el teu negoci o a casa teva, passarem molt temps junts i haurem de prendre decisions importants.

Així, doncs, és imprescindible que la comunicació sigui fluida, clara, transparent i directa, que ens entenguem i hi hagi un bon feeling entre nosaltres. Per això, et volem convidar a un cafè.

SBÓS INTERIORISME: deixem empremta en el teu negoci i en la teva vida.

Desenvolupem projectes d’interiorisme integrals per a reinventar el teu negoci i generar un impacte visual i emocional en els teus clients.

La nostra experiència en l’àmbit comercial es centra en oficines i espais de treball, negocis locals singulars, hotels boutique, restaurants de cuina internacional i franquícies del sector tèxtil i cosmètic.

En l’àmbit residencial, realitzem reformes integrals, cuines, banys, terrasses i jardins.

Aquestes són les claus de la nostra forma de treballar, la manera perfecta de conèixer-nos una mica millor.

Pas 1. Necessitat.

Analitzem les necessitats del teu projecte de manera fidel a les teves intencions i als teus objectius empresarials (o personals).

Pas 2. Il·lusió.

Creem un projecte que et generi il·lusió i que identifiquis com el «projecte de la teva vida».
En aquest projecte, donem solució a tots els teus reptes i dificultats i aportem valor afegit a la teva obra.

Pas 3. Rendibilitat.

Busquem rendibilitzar l’obra investigant les possibles manques que hi hagi a la zona o a l’edifici.
Com més gran sigui l’ús que es fa de tots els espais (i en tots els horaris), més gran serà la sostenibilitat econòmica.

Pas 4. Proposta.

Confeccionem un pressupost tancat amb totes les variants estudiades, perquè no hi hagi sorpreses ni imprevistos durant l’execució de l’obra.

Pas 5. Equip.

Segons el projecte, seleccionem els arquitectes i enginyers necessaris perquè el resultat sigui òptim, ens impliquem en tot el procés i som responsables de tot l’equip.

Pas 6. Selecció.

Estudiem totes les instal·lacions i materials, i avaluem els diferents proveïdors i les circumstàncies que influeixen en l’execució del teu projecte, amb el pressupost estipulat i el temps establert.

Pas 7. Innovació.

Comprem materials a fàbriques, expositors, fires, liquidacions, brocanters, etc., el que sigui necessari perquè el teu projecte sigui únic, i sempre amb la intenció deixar-te bocabadat.

Pas 8. Compromís.

Executem l’obra amb serietat i complim els objectius establerts. Sempre.

Pas 9. Resolució.

Solucionem qualsevol imprevist que pugui sorgir de manera àgil i eficaç, perquè es compleixin el pressupost i els terminis de lliurament.

Pas 10. Transparència.

La comunicació amb tu serà fluida i natural, i som honestos a l’hora de compartir totes les gestions que duem a terme.

Ets arquitecte i vols desenvolupar un projecte d’obra a Andorra? Posa’t en contacte amb nosaltres i parlem.
Si ets empresari i tens previst obrir un nou local a Andorra, o bé necessites reinventar el teu negoci, marcar la diferència amb la teva competència i adaptar-te a les últimes tendències en interiorisme? podem ajudar-te.
Vols reformar casa teva? Si el teu estil de vida ha canviat, la família creix o els fills s’independitzen, necessites eliminar les barreres arquitectòniques o crear un espai de treball a casa, truca’ns.

Com pot ajudar-te un dissenyador d’il·luminació?

1. Redueix els costos de la teva instal·lació.

Selecciona la solució de llum més apropiada, respecta el pressupost previst, assisteix durant tot el procés de compra dels equipaments, supervisa la instal·lació i evita errors d’obra que poden ser molt difícils de corregir en un futur.

2. Redueix els consums.

És capaç de definir de manera eficaç on cal la llum i evitar sobreil·luminar l’espai, a més d’escollir els equipaments més eficients.
D’aquesta forma, garanteix que la instal·lació sigui sostenible des del punt de vista econòmic i energètic.

3. Millora l’experiència dels teus clients i treballadors.

La qualitat de la llum afecta les persones que visiten el teu negoci en molts aspectes. Estudis científics demostren com la il·luminació influencia la venda als espais comercials, la productivitat a les oficines i les condicions de seguretat a la feina.

SBÓS IL·LUMINACIÓ: donem llum al teu negoci i a la teva vida.

Sabies que la figura del dissenyador d’il·luminació professional va néixer fa més de 50 anys als Estats Units i una mica més de 10 anys a Espanya?

Per això, hem incorporat un experimentat lighting designer a l’equip SBÓS.

La llum és un element fonamental en el disseny dels espais: dirigeix la nostra percepció visual i té el poder de realçar i millorar un projecte o de desvirtuar-lo i perjudicar-ne el resultat final.

El dissenyador d’il·luminació detecta les necessitats estètiques i funcionals del teu negoci o de la teva llar i aporta una gran experiència tècnica i un sentit visual molt desenvolupat.

Tens un estudi d’arquitectura i necessites contractar el servei d’un lighting designer? Parlem.
Si tens previst obrir un nou negoci a Andorra i apostes per la innovació o vols incorporar canvis al teu establiment que t’ajudin a rendibilitzar la façana, els aparadors, els expositors o els emprovadors, podem ajudar-te. Posa’t en contacte amb nosaltres i farem un cafè per conèixer-nos.

SBÓS ESTILISME: fem la teva vida més fàcil i millor.

Creixem i evolucionem, les nostres necessitats canvien i els nostres gustos i preferències, també.

Casa teva reflecteix qui ets, com ets i com et sents.

La nostra estilista d’interiors t’ajudarà a detectar les teves necessitats actuals i a plasmar la teva personalitat a la teva llar.

Els espais, la il·luminació, les textures, els colors i els elements decoratius formen part del seu dia a dia.

Ella farà tot el que calgui per a sorprendre’t i donar aquell toc únic i personal que tant desitges.

Tens un negoci? Si vols incorporar canvis al teu establiment que t’ajudin a rendibilitzar els espais: més confort per al client, destacar i atraure l’atenció sobre determinats productes, etc., també et podem ajudar.

Si aprecies la qualitat i l’exclusivitat dels resultats, el servei d’estilisme d’interiors per a negocis és el que necessites.