Qui som

Així neix SBÓS.

SBÓS sorgeix d’una necessitat de transformació i evolució.

Metamorfosi provocada per l’evolució personal i professional de l’ànima de l’estudi: la Carmen.

Una interiorista apassionada del disseny, la innovació, les noves tendències i el treball ben fet que perdura en el temps.

El seu desig de créixer i diferenciar-se l’han dut a fusionar la seva visió i experiència amb el Jonathan, interiorista i lighting designer, i amb l’Olga, interiorista i home styling.

Tots tres viuen i senten la professió des d’un mateix prisma. Gaudeixen de la novetat i persegueixen les tendències. A més, l’aprenentatge continu forma part de les seves vides.

SBÓS és la Carmen, el Jonathan i l’Olga. SBÓS és Vida, Llum i Emoció.

Per què SBÓS?

Pel seu know-how, la seva visió global del teu projecte i la seva experiència.

Busquem constantment nous materials i dissenys per estar al dia de les últimes novetats del sector. Viatgem cada any a les fires internacionals més destacades, perquè no ens volem perdre res.

El fet de treballar amb diferents tipus de clients, tant en l’àmbit empresarial com particular, ens aporta un ampli coneixement transversal, cosa que ens permet realitzar accions molt més eficaces i precises.

A més, l’estalvi de costos és una de les variables que els nostres clients tenen més en compte. És difícil trobar un equip que reuneixi tots els perfils necessaris per a dur a terme un projecte d’interiorisme arquitectònic sense que el cost sigui elevat.

Què ens diferencia?

E

Transparència

E

Responsabilitat

E

Implicació

E

Compromís

E

Empatia

E

Fiabilitat