Projectes

La Gelateria

La Gelateria és un projecte curiós a Andorra: vendre gelats en un territori fred i sense tradició gelatera era tot un desafiament i també un desig per al nostre client.

El local està dissenyat en dos nivells: a la planta baixa hem ubicat la venda, l’exposició i la sala i a la planta subterrània s’ha projectat l’obrador de gelats; El disseny d’aquestes instal·lacions ha estat una de les dificultats d’aquest projecte, perquè són complexos i l’espai disponible era molt limitat.

A l’estiu el local ocupa 60 m2 de terrassa de la plaça Coprínceps, per això la barra havia d’estar molt a prop de la terrassa i del servei de gelats per emportar. També ho hem tingut en compte per al tancament de la façana amb un vitrall completament plegable, de manera que incorporem al local a la plaça durant els mesos més calorosos de l’any.

Per fer la reforma hem triat materials com l’acer, diversos tipus de fustes i mosaics, que recorden les rajoles fetes a mà. Revestiments en tons foscos per donar calidesa i crear un ambient acollidor. Les taules interiors s’il·luminen amb campanes d’inspiració industrial lacades en color vermell viu.