Projectes

Edifici Ona

Local comercial pel concesionari Mc. Laren & Pagani

El futur és la brisa que encara està per bufar, el vent que només el geni pot captar i transformar en un projecte, com els grans mestres italians que sempre han inspirat el mite de Pagani

Com en altres projectes, busquem referències d’inspiració per aconseguir la singularitat del resultat. En aquest cas, l’ús principal de la parcel·la era la ubicació d’un dels concessionaris de referència de dues marques automobilístiques.

Necessitàvem un fil conductor del disseny i aquest va ser la sinuositat de les formes que busquen travessar l’aire a la major velocitat possible.

El resultat ha estat l’avantprojecte d’un edifici esculpit amb la força d’un huracà i la suavitat d’una brisa.

De les diferents opcions que hi havia s’ha optat per una ocupació del 100% de la parcel·la en planta baixa, així es poden obtenir diferents plantes en virtut de la superfície que es destini.

En aquest cas l’objectiu era realitzar un edifici esvelt, que gaudís de quatre façanes i al mateix temps tingués una bona presència en l’entorn, proposant una distribució en 6 nivells + planta baixa; esgotant així la capacitat en altura, el que comportarà una major qualitat arquitectònica dels habitatges / oficines que es realitzin.

Proposem realitzar un edifici compost de:

• Planta baixa destinada a local comercial.

• Plantes 1 a 6 destinades a habitatges i / o oficines.

• Planta soterrani 1 destinada a local comercial.

• Plantes subterrànies 2 i 3 destinades a aparcament (per a ús propi de l’edifici i rotacional públic).