Projectes

Centre comercial CUBS

Avantprojecte en Centre Comercial para botigues de moda.

Avantprojecte en Centre Comercial per a botigues de moda.
Quan ens parlen d’un local comercial a Andorra, ens costa pensar en els centres comercials de les grans ciutats.
A casa nostra, ens agrada passejar tot i que el temps no acompanyi. I som de carrers plens de botigues, una al costat d’una altra, formant una línia de comerços que s’estenen longitudinalment per la ciutat.
Per això, quan ens van demanar dissenyar un centre comercial, de seguida vam decidir crear-lo de la manera tradicional: fent de la vorera l’eix de distribució i d’entrada als locals. D’aquesta manera vam formar cubs geomètrics disposats en diferents posicions perquè, des de tots els angles poguéssim veure el major nombre possible de comerços i així aconseguir una bona perspectiva per a tots ells. També es forma en l’angle de la parcel·la un espai exterior públic per a zona de reunió i punt de trobada.
En la parcel·la es preveu fer un edifici d’habitatges a les plantes superiors i aprofitar la primera planta d’aquest (que seria la tercera planta del conjunt) per ubicar la restauració i donar ús així a tota la terrassa que cobreix la zona comercial.
Vam decidir identificar cada un dels comerços amb un perímetre de llum de colors diferents i així poder-los personalitzar millor.