SBÓS sorgeix d’una necessitat de transformació i evolució.

Metamorfosi provocada per l’evolució personal i professional de l’ànima de l’estudi: la Carmen.

Una interiorista apassionada del disseny, l’innovació, les noves tendències i la feina ben feta que perdura en el temps.

Independent i inconformista. Sensible i lluitadora. Perfeccionista i divertida. Cosmopolita i viatgera. Així és la Carmen.

En el seu afany de créixer i diferenciar-se, ha fusionat la seva visió i la seva experiència amb el Jonathan, interiorista i lighting designer, i amb l’ Olga, interiorista i home stager.

El Jonathan és la llum de l’equip. Ocurrent i dinàmic. Exigent i creatiu.

L’Olga es l’harmonia. Organitzada i transparent. Responsable i detallista.

Tots tres viuen i senten la professió des d’un mateix prisma. Gaudeixen de la novetat i segueixen les tendències. L’aprenentatge continu forma part de les seves vides.

 

¿Per què SBÓS? Els 4 pilars de la marca.

 

A | Aspecte fonètic.

El nom de SBÓS ve d’ “esbós”.

Volíem un nom en català que tingués un punt diferent, per això vam incorporar la “s” líquida que recorda a altres mots anglosaxons.

L’esbós representa una part del nostre procés de treball que gaudim especialment. Dominem aquesta fase inicial del projecte que representa la base de l’èxit, i això és possible gràcies al treball en equip, la sincronització i l’excel·lent comunicació entre tots.

 

B | Significat.

SBÓS o l’ “esbós” és una part del nostre treball que ens permet fer referència al procés global que realitza un interiorista.

Sabem l’important que és per cada client el seu projecte, sigui comercial o particular. Per això hem desenvolupat una metodologia de treball que ens permet evitar al màxim les variacions en els pressupostos o els temuts retards de les obres.

Ens posem a la teva situació i connectem emocionalment amb tu per a que visquis aquest procés des del plaer i la tranquil·litat, sense estrés, ni preses, ni retards innecessaris.

 

C | Disseny de la identitat visual.

SBÓS és una marca que es centra en línees rectes, que representen o recorden a un plànol.

Partim d’una tipografia que s’ha modificat per a que transmeti aquesta conceptualització de plànols i línees que estan tan íntimament lligades a la nostra feina.

A l’ inici de cada projecte, l’interiorista ha de passar per les línies i els plànols. Això és el que ens portarà a gaudir del resultat final.

Aquestes línies també les hem convertit en un element secundari de la marca, a demés de formar la paraula SBÓS.

També les hem utilitzat a la pàgina web i en altres elements com targetes, papereria, bosses, etc.

Les línees son un element secundari que ens permet seguir parlant de la marca SBÓS sense que la marca estigui present, i es converteixen en un element que recorda a la marca per que tenen el mateix traç, gruix, proporcionalitat, dimensions i la mateixa construcció de línies verticals i horitzontals.

Pel que fa als colors, el blanc, el negre i el groc recorden molt a les obres, especialment a l’inici del projecte quan treballem en el procés.

Aquí utilitzem el símil de l’eruga, la poncella i la papallona, on l’entrega de l’obra deixa espai per a que el client voli lliure des de la bellesa del resultat.

 

D | Claim: interiorisme arquitectònic.

Escollim aquest claim per a incidir de nou en l’idea del procés, però des de la visió personal i particular que té la Carmen sobre l’ interiorisme.

Ella té molta experiència treballant i col·laborant amb arquitectes. Això ens permet tenir una visió molt més global de la seva professió i dels seus projectes d’interiorisme, perquè no només es centra en l’espai interior sinó que té la capacitat d’idear tot l’espai en conjunt, tant per dins com per fora.

Com la mateixa paraula indica, interiorisme fa referència a l’interior, però a SBÓS apostem per una visió arquitectònica mes global o holística.

D’aquesta dualitat neix l’ “interiorisme arquitectònic”, que és un element més de la marca.

Ara ja coneixes una mica millor l’origen de la marca SBÓS.

Vols treballar amb el nostre estudi d’ interiorisme a Andorra per a convertir el teu negoci en un referent? Tens noves necessitats a casa teva?

Posa’t en contacte amb nosaltres i comencem a treballar junts en el teu projecte. Truca’ns ara al 376 864211 o envia’ns un email a info@sbos.ad