Fa uns mesos vam compartir amb tu l´origen de SBÓS.

Una metamorfosis provocada per l’evolució personal i professional de l’ànima de l’estudi: Carmen.

Una interiorista apassionada del disseny, la innovació, les noves tendències i la feina ben feta que perdura en el temps.

Amb GAUDÍ Perruquers ens va passar una cosa semblant.

El repte era re-inventar una perruqueria i transformar-la en un nou concepte de negoci ambientat en un espai icònic de la moda: la Passarel·la Gaudí.

 

GAUDÍ Perruquers: una perruqueria sofisticada per a dones exigents.

Una nova ubicació i una imatge renovada poden rejovenir un negoci amb més de 20 anys? Sens dubte.

Les seves propietàries han fet realitat el seu somni i conserven intacta la il·lusió del dia que van obrir la seva primera perruqueria als anys 90.

Ara tenen la seva versió 2.0.

Situada al centre neuràlgic d’Andorra, la façana de GAUDÍ Perruquers no deixa indiferent a ningú.

La seva pantalla LED transparent de 3×2 metres és la primera que es va col·locar al país i les seves imatges provoquen un efecte hipnòtic en els vianants.

Però no només això.

El seu rètol està fabricat amb un composite d’alumini ACM* (Aluminum Composite Material – per les seves sigles en anglès) i té una franja il·luminada que dóna forma a la famosa passarel·la. Una bona manera d’adaptar la nova imatge de marca als exteriors.

*L’ACM són panells compostos d’alumini que estan formats per dues làmines unides a una ànima central termoplàstica de polietilè.

Des de fora és evident que GAUDÍ és una perruqueria, però era important preservar la intimitat de les clientes. Per això vam decidir col·locar de manera estratègica una composició de vinils que es renovin de manera periòdica.

Així, GAUDÍ sempre està a la última.

 

La llum i el seu efecte hipnòtic: protagonistes indiscutibles de GAUDÍ Perruquers.

La llum és la protagonista indiscutible a GAUDÍ.

Multiplica l’espai i exalta la bellesa d’unes clientes que no poden deixar de mirar-se als tocadors que tenen una il·luminació impactant.

Anem a compartir un secret amb tu…

Vols saber què provoca aquest efecte hipnòtic?

La resposta està en el IRC de les lluminàries dels tocadors.

Tenen un Índex de Reproducció Cromàtica de 98, (tenint en compte que un IRC de 100 només el té la llum de sol).

Per això les clientes es veuen tan naturals i els hi agrada molt la imatge i els colors reflexats. A més, tenen un disseny personal i irrepetible.

A GAUDÍ la llum actua com una arma de disseny. Al introduir-la als miralls dels tocadors, col·locats uns davant dels altres, provoquen un efecte de túnel amplificador de l’espai.

En un espai inspirat en el món de la moda, no podrien faltar els complements.

En aquest cas té forma de U invertida i és un perfil de llum perimetral que il·lumina tot el local, dissenyat i fabricat a mida per a GAUDÍ Perruquers.

L’efecte és d’autèntic “wow”. Mira…

A més de la llum, protagonista indiscutible, les impressions en vinils d’alta resolució en parets i divisòries converteixen a les pròpies imatges en eines de disseny.

I paviments de porcellànic italià de gran format amb col·locació sense junta, acabats laminats que imiten a la fusta en les zones de treball, vinils d’alta resolució en parets i tocadors amb llum focal, complementen un interiorisme perfectament alineat amb la imatge de marca.

GAUDÍ Perruquers compta amb una zona d’atenció al client separada de la resta del local per crear un espai íntim, així com llocs dobles de treball i zona de rentat per a cada perruquera, sala per a tractaments d’estètica i un ambient polivalent per estilisme d’ungles i maquillatge.

En els 110 m2 de local també té cabuda un comerç complementari per crear l’estilisme de les seves clientes.

Així, incorporen una zona de venda de roba amb un gran aparador de vidre.

Aquests espais de treball posen de manifest que GAUDÍ no és només una perruqueria.

És un nou concepte de negoci actual i innovador on l’experiència del client és una prioritat, i la imatge de marca és una arma de comunicació summament coherent i eficaç.

Et convidem a visitar GAUDÍ per comprovar-ho.

I tu, tens una idea de negoci innovador i vols crear un espai únic? Vols reinventar el teu negoci i transformar-lo en un local de referència? Posa’t en contacte amb nosaltres i prenem un cafè per comentar la teva idea.